Cilësi Serrani

kAFE ME SHIJE AUTENTIKE ITALIANE

Që prej vitit 1948 Caffè Serrani është sinonim me cilësinë. Pasioni për atë që është e mirë trashëgohet nga babai tek djali. Rezultati gjendet i përqendruar në kafen tonë.
Brez pas brezi seleksionohen origjinat me të mira të kafes, që importohen dhe përpunohen në bazë të metodave tradicionale, në mënyrë që të ruajnë vlefshmërinë e cilësisë.

Kafe Gran Crema

Përzierje e kafesë së pjekur dhe të sapo bluar për ta mbajtur të pandryshuar karakteristikat e Espresso-s së vërtetë italiane. Shije të plotë dhe të butë,shije çokollate, është produkti i duhur për ata që duan të kenëqësinë dhe cilësinë e kafes në shtëpi.

Kafe me Pustinë

Çdo pod përmban zgjedhjen në origjinë të cilësive më të mira të kafesë, përpunohet me metodën tradicionale për të rritur karakteristikat e saj tipike.Për ata që duan të shijojnë ekspresin e vërtetë italian në pods.Kremoze, këmbëngulës në shije, shije të dendur kadifeje.

Kafe Profesionale

Cilësi e mrekullueshme, çokollatë me aspekte vanilje,karakterizohet nga një butësi e këndshme. E plotë dhe kremoze. Shije që zgjat.

KAFE LINJA BIOLOGJIKE

Bota e kafesë organike në të gjitha formatet. Përzierjet u janëmarrë nga kafet më të mira Arabe me origjinë të çertifikuar, të pjekura me metodën tradicionale dhe të ftohura në ajër të pastër. Të prëziera artistikisht për të marrë një produkt organik me të gjitha karakteristikat tipike të ekspresit Serrani.

KAFE LINJA DEKAFEINATO

Aromatik me shije çokollate.Linja pa kafeinë e Serrani është kompletuar me një gamë produktesh të përshtatshme për të gjitha nevojat e konsumit. Dozë e vetme pa kafeinë, me pod. Kënaqësia e shijimit të kafesë pa kafeinë por pa hequr dorë nga shija e plotë e kafesë autentike ekspres Serrani.

Na Shkruani

Nëse dëshironi informacion të mëtejshëm apo kërkoni që të porosisni kafen Serrani mos hezitoni të na shkruani më poshtë