Me produktet Evolflex të gjithë mund të përjetojnë një drejtpeshim të përkryer ndërmjet çlodhjes, rehatisë dhe mirëqenies.

Dysheku Aloe Vera

Dyshek me formulë të re naturale, që përmirëson standardin e çlodhjes. Aloe Vera,bima me veti çudibërëse, gjendet e “inkorporuar” në shtresat e dyshekut, duke ofruar një gjumë të thellë, çlodhës dhe të shëndetshëm.

Më Shumë

Dysheku Lattice

Origjina kryesore e materialit Lattice është limfa e pemës “Hevea Brasiliensis”. Pasi nxirret nga pema dhe përpunohet në materialin e dyshekut, ajo kalon një seri procesesh tranformues dhe finalizohet në një material që ofron mbështetje të shkëlqyer për një gjumë të shëndetshëm.

MË SHUMË​

Dysheku Memory

Watergel është një shkumë poliuretanike xheli me densitet dhe jetëgjatësi të lartë, e freskët dhe transpirante. Për më tepër, materiali është ekologjik, i padeformueshëm dhe mundëson mbështetjen e përshtatshme sipas formës së trupit.

MË SHUMË​

JastËk memory gel

Përjetoni freskinë maksimale dhe rehatinë që ofron jastëku memory foam nga evolflex.

MË SHUMË​

JastËk 100% memory i harkuar

Mbani të ekuilibruar shtyllën kurrizore ndërkohë që përjetoni gjumë qetësues me jastëkun visko-elastik memory foam. I dizenjuar për të lehtësuar pikat e presionit dhe për të krijuar rehati optimale.

MË SHUMË​

Oferta

"Jeta juaj është një pasqyrim i mënyrës qe flini, dhe se si ju flini është një pasqyrim i jetës suaj" - Dr. Rafael Pelayo

- Dr. Rafael Pelayo​