FLI ME MUA SE TË DUA!

teknologji postrepedike

Garanci mbi 10 vite

prodhuar nË itali

GJENI DYSHEKUN PERFEKT​

Me produktet evolflex do të gjeni rehatinë e shumëkërkuar

FLINI MË MIRË ME EVOLFLEX​

FLINI MË MIRË ME EVOLFLEX​

Memory foam

Teknologjia memory foam bën të mundur që gjumi të jetë më i rehatshëm dhe më i freskët

firbra argjendi

Fibrat e argjendit e bëjnë sipërfaqen e dyshekut shumë më të pastër dhe të qendrueshëm

organik

Produktet evolfles përbëhen nga materiale të ndryshme organike që nuk i bëjnë dëm shëndetit.

Antibaterial

Struktura e brendshme e mbron nga shumimi i bakterieve të ndryshme

parapeudik

Struktura e veçantë dhe përbërja e produkteve evolflex bën të mundur që gjumi të mos shqetësojë shpinën dhe të mos krijojë dhimbje

antialergjik

Përbërja organike dhe mbrojtja nga bakteriet është masa më e mirë për parandalimin e alergjive.

Na Kontaktoni

Adresa

Qendra Kristal Center, Tiranë, Shqipëri

(+355) 69 985 7888
evolflex@gmail.com

Processing...